Referencer & Cases

 

På denne side finder du et udvalg af vores tideligere cases, og virksomheder vi tideligere har hjulpet. 

Vi har hos Grevegaver mange færdigheder, og kan klare alle opgaver der omhandler reklameartikler.

Kornkammeret

For at sætte fokus på deres produkter i butikkerne, ønskede kunden et produkt, de kunne bruge til konkurrencer / giveaways. Da det var sommer og sol, passede en BOOMit perfekt til dette, da de medbringes til diverse udendørs arrangementer, så kundens logo bliver set. 

AVK International

AVK International ønskede en intern-shop, hvor de forskellige afdelinger har mulighed for at bestille fra et udvalgt sortiment af varer. Vi har sammensat et bredt sortiment med deres logo på. 

Finn Crisp

I forbindelse med lanceringen af et nyt produkt på det danske marked, som skulle lanceres op til EM i fodbold, lavede vi en speciallavet gaveæske, med relevante fodboldprodukter med Finn Crisp logo på. Vi fik frie hænder til at designe det, vi  mener passede til dem og deres identitet, og kom frem til et rigtig godt resultat.

Skal vi hjælpe din virksomhed?

Har du brug for hjælp til en specialopgave, eller ønsker du sparing til, hvordan du kan bruge reklameartikler i din markedsføring, for at blive mere synlig. Kontakt os i dag, så finder vi sammen de rigtige produkter til netop at markedsføre din virksomhed med.