Grevegaver

Hos os tror vi på at bæredygtige reklamegaver er vejen frem, vi har derfor stort fokus på bæredygtighed.Giving is living

Vi tror på at bæredygtige reklameartikler er vejen frem.

Fokus på bæredygtighed

Bæredygtige reklameartikler er kommet for at blive, og derfor er det her vi har vores fokus 

Troværdighed

Vi vælger vores leverandører af bæredygtige reklameartikler ud fra en masse kriterier, og du kan derfor stole på at de produkter vi har, rent faktisk er bæredygtige,

Profesinalisme

Med flere års erfaring fra branchen, og et stort netværk kan vi hjælpe med alle opgaver

Hvad står Grevegaver for?

Vores mission har flere formål:

 

– at hjælpe med at reducere plastaffald i havet.

– at genanvende plast og andet restaffald.

– at bidrage til et bedre liv for dem, der er mindre heldige over hele kloden.

Vi vil derfor præsentere en række produkter her, der efterlever mindst et af disse overordnede mål gerne flere og allerhelst dem allesammen.

En bæredygtige kollektion af reklameartikler, der er produceret på en grøn, cirkulær og/eller 100% FairChain-måde.

Det er nu, det er hipt, det er innovativt og – mest af alt grønt!

Kollektionen består af gaver med en historie fra det virkelige liv, om mennesker der ønsker at gøre en forskel.

Plastic Bank, David Katz er en af dem, der virkelig har sparket gang i et fantastisk projekt, der gør en kæmpe forskel for miljøet og en masse mennesker i de mest udsatte steder i verden.

Mange af de produkter vi har på grevegaver.dk bidrager til dette projekt.

Vi tilbyder en kollektion af gaver, der ikke kun er unikke og innovative, men også bæredygtige. En speciel gave til et specielt øjeblik.

Denne kollektion vil løbende blive tilført nye produkter, der fortæller nye historier, med det ultimative mål at dreje reklamegavemarkedet som helhed hen imod mere bæredygtigt producerede gaver.

Vi har oparbejdet en stor viden indenfor dette område og kan hjælpe med meget mere, end der kan ses her. Vi hjælper også vores kunder med at lave Private Label på en lang række bæredygtige produkter.

Mangler du en samarbejdspartner på bæredygtige Private Label produkter, så ring til os på 86 26 00 83 eller kontakt os her 

Skal vi hjælpe din virksomhed?

Har du brug for hjælp til en specialopgave, eller ønsker du sparing til, hvordan du kan bruge reklameartikler i din markedsføring, for at blive mere synlig. Kontakt os i dag, så finder vi sammen de rigtige produkter til netop at markedsføre din virksomhed med.