Lille flaske - STOR indflydelse

Havplast vokser med 22 millioner kg hver dag. Vores job er ikke at bremse dette ned – det er at stoppe det helt. 

                                                      Lille flaske – STOR indflydel

       Havplast vokser med 22 millioner kg hver dag. Vores job er ikke at bremse dette ned – det er at stoppe det helt.

Størstedelen af havplast kommer fra få kilder. Hvis vi kan stoppe plastforurening der, kan vi slukke for hanen, hvorfra plasten fosser ud i havet. Men hvordan gør du det? Det handler ikke om at rense en strand – det holder kun stranden ren for en dag. Det er ikke godt nok. Missionen handler om at skabe en varig ændring. Kort sagt: problemet er ikke havplast. Havplast er et symptom. Problemet er mangel på infrastruktur og incitamenter til at genbruge, hvor dette er mest nødvendigt. Missionen er at skabe systemer, der opfanger havplast ved kilden.

0 Flasker
Antal plastikflasker der ikke ender i havet grundet vores sammarbejde med The Ocean Botle
Floder er nøglen til havplast

Over 80% af havets plast kommer fra regioner, der mangler infrastruktur til genanvendelse. Floder bruges ofte til at bortskaffe plastaffald, fordi der ikke findes noget bedre alternativ. Det betyder desværre, at plastik ender i vores have. Hvad skal vi gøre for at ændre denne adfærd?

Vi skal:

1) Etablere infrastruktur til genbrug i disse samfund.

2) Ændre vores syn på plastik. I stedet for skrald ser vi en fremtid, hvor plastik er værdifuldt.

Planen er at belønne plastiksamlere, så opsamling og genbrug af plast bliver et vellønnet arbejde. At smide en flaske væk virker latterligt, når du kan gøre det til en værdifuld genstand, som du kan tjene penge på.

Fra fattigdom til 6 dollar om dagen

The Ocean Bottle har i samarbejde med Plastic Bank, opbygget et globalt team af plastiksamlere. De er en multi-prisvindende organisation, der bruger IBM blockchain til at spore plastindsamling, hvilket betyder at vi kan se, hvem der har samlet denne plastik og også hvor og hvornår.

Sammen giver de mennesker, der lever i fattigdom over hele verden, mulighed for at opnå en bedre levestandard ved at samle plastik – giver dem en indkomst, der er op til 3 gange højere end deres normale løn.

Den øgede levestandard er ”Life Changing” for disse mennesker. Det betyder, at de kan skifte fra at leve under fattigdomsgrænsen til at kunne sætte mad på bordet, sende sine børn til skole, få lægeforsikring, åbne sin første bankkonto og endda finansiere solenergi.


Mange virksomheder donerer en lille procentdel af deres overskud til forskellige formål, eller lægger et ekstra lag påderes virksomhed ved at tage et socialt ansvar.

Resultatet er vigtigt

Hver gang der købes 1 stk. The Ocean Bottle doneres der et tilskud til, at der opsamles 1.000 stk. plastikflasker i indsatsområderne. Dette mål står ikke til diskussion og er altafgørende.

The Ocean Bottle og teamet omkring, er fokuseret på bæredygtighed helt ind til benet.

Det betyder gennemsigtighed omkring deres indflydelse og magten til forbrugeren. At være en profitabel social virksomhed, der gør det muligt at gøre endnu mere.

Ingen kan gøre det alene


Om 5 år er målet at forhindre over 3 milliarder plastflasker i at komme ud i vores have og udvikle et globalt genvinding system, hvor det endnu ikke eksisterer.
Ved at fokusere på de vigtigste kilder til plastik i havene, kan det mærkes i alle verdens have.

Der er brug for Din og Min hjælp til at få det globale team af plastiksamlere til at vokse.

Den første Ocean Bottle er klar til at blive sendt ud i august 2019.

Hvis dit firma vil hjælpe med at stoppe tilgangen af mere plast i havene, kan du købe The Ocean Bottle her og få dit logo på.

Skal vi hjælpe din virksomhed?

Har du brug for hjælp til en specialopgave, eller ønsker du sparing til, hvordan du kan bruge reklameartikler i din markedsføring, for at blive mere synlig. Kontakt os i dag, så finder vi sammen de rigtige produkter til netop at markedsføre din virksomhed med.