Ring til os: +45 86 26 00 83

Upload dit logoFirmajulegaver 2017

Firmajulegaver giver goodwill både internt hos medarbejdere og eksternt hos kunderne. Firmajulegaver fastholder relationer og skaber nye relationer. ”Giving is Living” Det du giver ud, får du tifold igen. Giv en gave der symboliserer dit firma’s værdier. Vælg Selv: Du kan også vælge at lave en ”Valgshop” til dine medarbejdere, hvor de selv kan vælge deres julegave blandt et sortiment af firmajulegaver udvalgt af dig. Du udvælger blot sortimentet af firmajulegaver 2017 - resten af processen fra valg af gave til indpakning og levering - klarer vi. Kik nærmere her på shoppen og se vores udvalg af firmajulegaver 2017 til kunder, personale og medarbejdere.

Firmajulegaver er kutyme for de fleste danske virksomheder. Hvis der er stor aldersspredning i virksomheden, er det ofte en udfordring at gøre alle tilfredse. Hos Greve har vi mange års erfaring indenfor området, så vi rådgiver gerne, så I kan sikre, at medarbejderne bliver glade for årets firmajulegaver. Kik nærmere her på shoppen og se vores udvalg af firmajulegaver 2017 til kunder, personale og medarbejdere.

1 til 15 af 445

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 15 af 445

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Firmajulegaver er et af året store begivenheder i virksomheden, hvor medarbejdere og kunder får en tak fra firmaet. Det kan være en tidskrævende opgave at finde de mange gaver, men vi kan ofte hjælpe og rådgive, så opgaven bliver mere overskuelig. Vi tilbyder ofte nogle anderledes nyheder, indenfor firmajulegaver med logo, som kan skabe glæde og overraskelse hos gavemodtagerene. Vi tilbyder løsninger til både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere m.v